Aan de slag als projectmedewerker!

Aan de slag als projectmedewerker!

Iedereen, maar dan ook werkelijk iedereen, heeft meerdere talenten.

Talenten zijn persoonsgebonden en hebben een stimulerende omgeving nodig om te kunnen groeien. MetiProjects creëert deze stimulerende omgeving en haalt op die manier het beste uit zijn medewerkers en diens prestaties worden op hun beurt naar een hoger niveau getild. We kiezen resoluut voor een persoonlijk, op maat gemaakte aanpak.

Variatie en afwisseling

Je weg nog niet volledig uitgestippeld of routine is niet zo je ding? Als project consultant wordt er een nieuwe wereld voor je geopend en ziet je jaar er steeds anders uit. Je komt in aanraking met verschillende bedrijfsculturen via uiteenlopende projecten. Of je nu een passie hebt voor administratie, HR, logistiek, marketing, … er is voor ieder wat wils! Als meertalige medewerker, met of zonder eerdere ervaring kan je met behulp van dit concept sterke ervaringen opdoen. Via de rol van projectmedewerker kan je competenties ontwikkelen die jou klaarmaken voor je droomjob. Dit alles terwijl je geniet van een stabiel inkomen en interessante voordelen.

Uitdaging nodig?

Wil je geen saaie, routinematige job? Wil je op regelmatige basis nieuwe uitdagingen aangaan? Dan is deze job als projectmedewerker perfect voor jou. Ieder project brengt zijn eigen doelstellingen en uitdagingen met zich mee waar jij als medewerker de kans krijgt om te groeien.

Willingness to learn?

Leer al doende! De variërende projecten brengen je, in combinatie met de ondersteuning van MetiProjects, in een zeer stimulerende werkomgeving. Wij helpen jou om jouw potentieel te benutten door naar je te luisteren en je op het traject te plaatsen waar jij je nog volop kan ontwikkelen. Doorheen de projecten zal je de kans krijgen om je talenkennis, je softwarekennis, je talenten en je vaardigheden te onderhouden én te verbeteren.

De SMART-cultuur van MetiSelect

MetiProjects maakt deel uit van MetiSelect. Als HR-specialist weet MetiSelect goed wat er zich op dit moment afspeelt op de arbeidsmarkt. Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak en ons brede netwerk kunnen we steeds de juiste oplossing aanreiken. We slagen erin om de juiste profielen bij elkaar te brengen, zodat zowel de projectmedewerker als de klant tevreden is. Vertrouwen en attitude staan centraal bij iedere samenwerking. Hier bouwen we graag, samen met jou, aan verder.

Aantrekkelijke voorwaarden

Als projectmedewerker kan je genieten van een correct salaris met een hele resem aan extralegale voordelen, zoals oa. maaltijdcheques, eco-cheques, een wagen, een tankkaart, enz.

We bieden jou een contract van onbepaalde duur aan, alsook de ondersteuning van ons dynamisch team!

Wens je meer informatie of heb je interesse? Bekijk alvast onze projectmedewerker vacature en neem contact met ons op .

Relevante artikels