Onze community

Benieuwd naar wat het betekent om deel uit te maken van onze community van Project Consultants? Ontdek er hier meer over.

Waarom is onze community zo belangrijk voor ons?

Bij MetiProjects draait het om jouw succes op lange termijn. We willen investeren in jouw toekomst. We bieden een warme en familiale omgeving met focus op groei en plezier. We willen een hechte community creëren en ervoor zorgen dat je je thuis voelt en dat jouw talent optimaal wordt ingezet binnen onze organisatie.
Bij ons ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van een sterk team dat elkaar ondersteunt en stimuleert. We zorgen voor een veilige werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, kan groeien, waar je fouten mag en moet maken en waarbij je altijd kan rekenen op de steun van je collega's. We Care & Go Beyond!

Welke initiatieven nemen we allemaal?

Een hechte community krijg je niet zomaar, daarom zetten wij sterk in op het gevoel van verbondenheid dankzij onze verschillende initiatieven.

In reality

Onze events

Als Project Consultant zitten jouw collega’s vaak niet op dezelfde plek, daarom vinden wij het belangrijk om regelmatig events te organiseren waarop we elkaar in real life kunnen ontmoeten. Wij gaan volop voor leuke activiteiten met de nadruk op interactie, plezier en de kans om elkaar beter te leren kennen. Op onze socials kan je ook meer te weten komen en de sfeer opsnuiven.

Check onze videozone

Onze opleidingen

Zelfontwikkeling en groeien maken deel uit van onze cultuur. We investeren in jouw toekomst en willen jou ondersteunen in jouw functie als Project Consultant. We hebben een MetiAcademy die gebaseerd is op een aantal vaste opleidingen, maar je hebt zelf ook inspraak in een aantal vrij te kiezen opleidingen. Een unieke mix die helemaal inspeelt op jouw noden en persoonlijke doelstellingen.

Meer over onze opleidingen

Online

Onze MetiCommunity

Deze groep op LinkedIn verbindt zowel de interne MetiSelect-collega’s alsook de Project Consultants van MetiProjects. Verjaardagen, nieuwe collega’s, jubilea en allerlei andere leuke nieuwtjes worden hier op wekelijkse basis gedeeld. Een mooie manier om laagdrempelig ons communitygevoel te versterken.

Ons intranet

Ons intranet is dé tool om informatie op te zoeken en op de hoogte te zijn van alles wat er leeft en beweegt binnen onze organisatie. Ook allerhande praktische informatie over jouw loopbaan bij MetiProjects vind je hier terug.

Onze MetiGazet

We hebben zelfs een fantastische MetiGazet, onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we niet alleen nuttige informatie delen over het bedrijf, maar ook leuke tips, weetjes en af en toe ook een leuke quiz of wedstrijd waarbij een leuke prijs te winnen valt!

Bring a friend to MetiSelect

Goeie mensen kennen goeie mensen en dat willen wij belonen! Als je bij ons aan het werk bent als Project Consultant en je verwijst ons iemand door die bij ons of bij één van onze klanten aan de slag gaat en minstens 6 maand in dienst blijft, dan krijg je van ons een waardebon van 300 euro.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload mislukt. Bestand mag niet groter zijn dan 10MB.
Bedankt! We hebben je inzending goed ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.