Over MetiProjects


Over ons

MetiProjects is een divisie binnen MetiSelect die professionals ter beschikking stelt voor tijdelijke en/of dringende opdrachten. Heb je nood aan een medewerker die een tijdelijke en/of dringende vacature kan invullen, een werkvermeerdering kan opvangen en/of zijn/haar expertise kan inzetten? MetiProjects helpt je aan de juiste persoon!

Onze collega’s hebben een achtergrond in Marketing, Communicatie, Office Management, Logistiek, Customer Service, (Inside) Sales of HR. MetiProjects bestaat uit Projectsourcing, Teamsourcing en Interim Management. In functie van jouw behoefte, activeren wij de beste oplossing voor je. 

Onze missie is het verschil maken voor onze potentials én de bedrijven waarmee we samenwerken. Dit doen we door onze kwalitatieve dienstverlening op maat.

Onze waarden


Passion

Honger en drive zijn de kracht om elke dag vol enthousiasme te gaan voor succes.

Passie is de energie die ons drijft en anderen inspireert.

Go-getting

Dankzij onze energie en onze overtuiging om succesvol te zijn en resultaat te boeken, gaan we op een positieve manier om met uitdagende en nieuwe situaties.

Een risico wordt gezien als een opportuniteit om het verschil te kunnen maken.

People magnet

De creatie van een omgeving waarin we mensen met elkaar in connectie brengen. Door echt te luisteren en mee te gaan in het verhaal van de persoon scheppen we vertrouwen en geven ze ons mee wat ze nodig hebben. Door het doorgeven van goede en rijke energie stellen mensen zich open en komen we samen tot de beste oplossing.

Naked

Op een open, transparante, directe en authentieke manier wordt er gecommuniceerd waardoor uitdagingen snel en efficiënt kunnen worden aangepakt. Het gevoel van vrijheid, kwetsbaarheid en openheid stimuleren zelfreflectie en respect voor elkaar.

Onze cultuur


Onze SMART-cultuur zorgt ervoor dat de teams, met de neuzen in dezelfde richting, zich stellen achter 1 gemeenschappelijk doel: het verschil maken op de arbeidsmarkt.

Specialist

MetiSelect is dé specialist in rekrutering en selectie. Dankzij onze jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt, onze gepersonaliseerde aanpak en ons brede netwerk kunnen we steeds de juiste oplossing aanreiken voor elke HR nood. Van het aanbrengen van de juiste kandidaat tot het in goede banen leiden van talent management binnen uw organisatie, wij nemen het graag voor onze rekening.

Master

In ons goed georganiseerde en gestructureerde businessproces staan klantgerichtheid, snelheid en kwaliteit steeds centraal.

Attitude

MetiSelect werkt met attitude: gepassioneerd, gedreven en resultaatgericht. Onze gepersonaliseerde aanpak maakt daarbij het verschil. Wij durven bovendien een engagement uit te spreken en creëren zo extra vertrouwen.

Result

In tandem met onze klanten en kandidaten willen we gaan voor een optimaal resultaat. De beste oplossing aanleveren in functie van de nood is ons streefdoel. Onze manier van werken, het opvolgen van ons business proces en de daaraan gekoppelde werkattitude binnen MetiSelect sturen we constant bij om de duurzaamheid en resultaatgerichtheid te garanderen.

Trust

Dankzij ons brede netwerk en onze professionele contacten is MetiSelect uitgegroeid tot een referentie op de arbeidsmarkt. We bouwen dan ook steeds duurzame relaties op en groeien mee met uw onderneming. Enkel zo maken we het verschil en kan er samengewerkt worden in een sfeer van vertrouwen, integriteit en respect.

Onze missie/visie


Onze missie? Het verschil maken voor onze potentials én de bedrijven waarmee we samenwerken! Hoe doen we dat? Door onze kwalitatieve dienstverlening op maat.

Potentials

Luisteren naar wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en in functie daarvan op zoek gaan naar de beste match. We zoeken met andere woorden samen met hen op een professionele manier naar een geschikte job: opstellen van cv, onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt, aanbieden van sollicitatietraining en begeleiding naar de nieuwe uitdaging. Wij richten onze blik daarbij steeds op de toekomst.

Bedrijven

Rekening houdend met de specifieke bedrijfscultuur en de bedrijfseigen manier van werken gaan we op zoek naar de beste oplossing op lange termijn. We werken daarbij met een resultaatgerichte hands-on mentaliteit. Eerst brengen we in kaart wie de geschikte persoon moet zijn en wat hij moet doen. En vervolgens gaan we tijdens het verdere verloop van de procedure georganiseerd en efficiënt te werk.