Werken als Project Consultant

Dat betekent uitdaging, afwisseling en de kans om op korte tijd heel veel bij te leren en jezelf te ontplooien.
En dat allemaal met een vast contract, tal van voordelen en opleidingsmogelijkheden!

Waarom kiezen voor MetiProjects?

MetiProjects zet heel erg in op een gevoel van verbondenheid en zelfontwikkeling dankzij onze community, onze academy en onze warme en open bedrijfscultuur. Met onze vele initiatieven willen het verschil maken voor onze Project Consultants. Bij ons krijg je naast een vast contract tal van voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, winter- en zomerbanden, alles erop en eraan. Je gsm-abonnement is voor onze rekening, net als een hospitalisatie- en groepsverzekering. Oh ja, ook nog maaltijdcheques van 8 euro en jaarlijks een mooi bedrag aan ecocheques.
We willen investeren in jouw toekomst en dat doen we met een persoonlijk opleidingstraject op maat van jouw profiel en ontwikkelingsdoelstellingen. Onze MetiAcademy tilt jou naar een hoger niveau! Klaar voor de job van je leven? Solliciteer en word onze volgende Project Consultant. Wij kijken ernaar uit!

Ontdek onze openstaande vacatures

De volledige functiebeschrijving vind je hieronder, net als onze andere openstaande vacatures op projectbasis. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren, wij helpen jou met plezier verder.

Wat bieden we jou?

Als waardengedreven organisatie is het belangrijk binnen MetiProjects dat iedereen zijn eigen talent kan inzetten. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar het ideale project en bedrijf dat volledig aansluit bij jouw wensen, kennen en kunnen.We zoeken met andere woorden samen met jou op een professionele manier naar een geschikte job: opstellen van je cv, onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt, aanbieden van sollicitatietraining, begeleiding naar jouw nieuwe uitdaging. Wij richten onze blik daarbij steeds op de toekomst. Ook tijdens jouw project zorgen we voor feedback- en trainingsmomenten en staan we voor jou klaar bij vragen en/of problemen.

Schrijf je hier in

Ben jij dé Project Consultant die wij zoeken?
Doe de test!

Proficiat! Jij hebt hét DNA om als Project Consultant van start te gaan!
Solliciteer via deze link als Project Consultant bij MetiProjects.
Oeps, je bent een vakje vergeten aan te duiden. Probeer het nog eens!

Onze vakgebieden

Heb je een bepaalde studie gedaan of een passie voor één bepaalde sector? Of heb je nog helemaal geen idee welke richting je uit wil in je carrière? MetiProjects heeft heel wat verschillende projecten in uiteenlopende sectoren. Er zit ongetwijfeld iets voor jou tussen. Ontdek er meer over.

Marketing &
Communicatie

Maak je graag websites? Heb je kennis van SEO, SEA, Google Analytics,... Of schrijf jij liever de marketing funnel uit? Ben jij gepassioneerd door communicatie? Kan jij je in verschillende talen goed uitdrukken? Heb je geen moeite met je communicatie aan te passen aan jouw collega's?

MetiProjects heeft een project op jouw maat!

Business Support

Ben je een administratieve duizendpoot? Ben je klaar om de rechterhand te zijn van jouw manager?

MetiProjects heeft een project op jouw maat!

Customer Service

Kan jij negatieve situaties ombuigen in positieve ervaringen? Ben jij een echte people person en krijg je energie uit dagelijks omgaan met mensen?

MetiProjects heeft een project op jouw maat!

Sales

Ben jij gebeten door sales? Kan jij mensen overtuigen om over te gaan tot een aankoop?

MetiProjects heeft een project op jouw maat!

Logistiek & Supply Chain

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Kan jij gestructureerd en efficiënt jouw job uitoefenen? Heb je nood aan een job waar je écht het verschil maakt?

MetiProjects heeft een project op jouw maat!

HR

Kan jij instaan voor het ontwikkelen en implementeren van een HR-beleid en procedures? Geeft het aantrekken, selecteren en onboarden van nieuwe medewerkers jou energie?

MetiProjects heeft een project op jouw maat!