Onze beschikbare consultants

MetiProjects gaat samen met jou op zoek naar een ideale match voor jouw openstaande vacature of project.

Wat bieden we jouw organisatie?

Rekening houdend met de specifieke bedrijfscultuur en de bedrijfseigen manier van werken gaan we op zoek naar de beste oplossing op lange termijn.We werken daarbij met een resultaatgerichte hands-on mentaliteit.

Eerst brengen we in kaart wie de geschikte persoon moet zijn en wat hij of zij moet doen. Welke soft en hard skills worden er verwacht?

Vervolgens gaan we tijdens het verdere verloop van de procedure georganiseerd en efficiënt te werk om de best mogelijke medewerker voor jou te selecteren.

Het is onze missie écht verschil te maken voor onze potentials én de bedrijven waarmee we samenwerken.

Onze voorwaarden

Onze Project Consultants werken met Passie, vanuit hun gedrevenheid & resultaatgerichtheid.

Werken met MetiProjects is met ondernemingszin. Als Go-Getter hebben we voor elke uitdaging een mogelijke oplossing.

Werken met MetiProjects is werken met People Magnet. Wij streven ernaar kwalitatieve en lange termijnrelaties op te bouwen en te behouden.

Werken met MetiProjects is Naked. Wij verwachten op een open en authentieke manier te kunnen communiceren met elkaar zowel voor, tijdens als na het project.

Tot slot is werken met MetiProjects puur en authentiek. Het laat je toe een tijdelijke medewerker écht te leren kennen en te implementeren in je team.

Onze projecten duren gemiddeld 6 à 12 maanden, wat ervoor zorgt dat onze Project Consultant echt kan meedraaien en denken met uw onderneming.

Laat je bedrijf groeien met het juiste talent

Heb je nood aan stelselmatige groei en kan je hulp gebruiken bij de aanwerving van de juiste profielen op lange of korte termijn? Onze experten helpen je graag verder.