Over MetiProjects

De unieke combinatie van cultuur, passie, expertise en drive maakt van ons een bijzonder krachtige speler op de markt.

Wie zijn wij?

MetiProjects is een divisie binnen MetiSelect die professionals ter beschikking stelt voor tijdelijke en/of dringende opdrachten.

Heb je nood aan een medewerker die een tijdelijke en/of dringende vacature kan invullen, een werkvermeerdering kan opvangen en/of zijn/haar expertise kan inzetten?
MetiProjects helpt je aan de juiste persoon!

Ontdek het team
Our Team - Jobs Webflow Template

Onze missie

Onze missie is het verschil maken voor onze young potentials én de bedrijven waarmee we samenwerken. Dit doen we door onze kwalitatieve dienstverlening op maat.

Voor kandidaten

Luisteren

Luisteren naar wie je bent, wat je kan, wat ze willen en in functie daarvan gaan we op zoek naar de beste match.

Begeleiden

We zoeken met andere woorden samen met jou op een professionele manier naar een geschikte job: opstellen van cv, onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt, aanbieden van sollicitatietraining en begeleiding naar de nieuwe uitdaging.

Toekomstgericht

Wij richten onze blik daarbij steeds op de toekomst.

Voor bedrijven

Lange termijn

Rekening houdend met de specifieke bedrijfscultuur en de bedrijfseigen manier van werken gaan we op zoek naar de beste oplossing op lange termijn.

Hands-on

We werken daarbij met een resultaatgerichte hands-on mentaliteit. Eerst brengen we in kaart wie de geschikte persoon moet zijn en wat hij moet doen.

Efficiënt

En vervolgens gaan we tijdens het verdere verloop van de procedure georganiseerd en efficiënt te werk.

Laat je bedrijf groeien met het juiste talent

Heb je nood aan stelselmatige groei en kan je hulp gebruiken bij de aanwerving van de juiste profielen op lange of korte termijn? Onze experten helpen je graag verder.

Onze SMART-cultuur

Onze SMART-cultuur zorgt ervoor dat de teams, met de neuzen in dezelfde richting, zich stellen achter 1 gemeenschappelijk doel: het verschil maken op de arbeidsmarkt.
Ontdek hieronder wat elke waarde voor ons betekent.

Dé specialist in projectsourcing

Geen HR-uitdaging té groot voor ons. Wij luisteren naar jullie verhaal en kunnen dankzij onze jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt en ons uitgebreid netwerk de beste oplossing aanreiken. En dit steeds op maat van waar jullie organisatie nood aan heeft.

Master in HR

MetiProjects begrijpt als geen ander de waarde van talent management in een bedrijf. Human Resources, of beter gezegd menselijk kapitaal, want zonder de juiste medewerkers geen goed draaiende organisatie. In ons business proces staan klantgerichtheid, snelheid en kwaliteit steeds bovenaan onze prioriteitenlijst om ons doel te bereiken.

Onze Attitude

Attitude met grote A is een rode draad binnen onze organisatie en is volgens ons de sleutel tot succes. Wij werken daarom met passie, gedrevenheid en gericht op resultaat. Met onze aanpak op maat willen wij het verschil maken voor iedereen met wie wij samenwerken. Wij durven bovendien een engagement uit te spreken en creëren zo extra vertrouwen. Wij gaan voor niets minder dan 200 procent tevredenheid.

We streven naar Resultaten

In alles wat wij ondernemen, streven wij naar resultaat. Samen met onze klanten en kandidaten slaan wij de handen in elkaar om  een succesverhaal te schrijven. Hoe pakken wij dit aan?

Dankzij een attitude om U tegen te zeggen, een strak business proces, service op maat van ieders behoefte en collega’s die iedere dag het beste van zichzelf geven. Ook streven wij naar persoonlijke groei en passen wij onze werkwijze aan in functie van de situatie om die resultaten te kunnen garanderen.

Vertrouwen in elkaar

Dankzij ons uitgebreid netwerk en onze professionaliteit is MetiProjects uitgegroeid tot een referentie op de arbeidsmarkt. We bouwen dan ook steeds duurzame relaties op en groeien mee met uw onderneming en de huidige economische situatie. Enkel zo maken we het verschil en kan er samengewerkt worden in een sfeer van vertrouwen, integriteit en respect.

Onze waarden

Passion

Opstaan en met passie aan je dag beginnen. Bij MetiProjects geloven we dat het kan. Wie met passie werkt, merkt gauw genoeg dat werk en plezier hand in hand gaan en meer nog, dat succes om de hoek loert.

Go-Getting

Bij MetiProjects zien we problemen als een springplank naar groei en resultaat. Risico’s zijn een spannende manier om onszelf uit de dagen of iets nieuws te leren. We barsten van energie om de beste versie van onszelf te zijn. We zijn niet tevreden met half werk en gaan voor het beste resultaat.

People Magnet

Geen mooie praatjes, geen blablabla, gewoon eerlijke en open communicatie met authentieke mensen die connecteren met elkaar. Dat is waar wij voor staan. We luisteren naar jouw verhaal, leven ons in en krijgen van jou mee wat je echt nodig hebt in een sfeer van wederzijds vertrouwen. Om zo tot de beste oplossing te komen.

Naked

Wij geloven erin dat de beste manier om te communiceren open, transparant, direct en authentiek is. What you see is what you get. Zo kunnen we uitdagingen snel en efficiënt aanpakken en stimuleren we respect voor elkaar.