Wat bieden wij jou


Rekening houdend met de specifieke bedrijfscultuur en de bedrijfseigen manier van werken gaan we op zoek naar de beste oplossing op lange termijn.

We werken daarbij met een resultaatgerichte hands-on mentaliteit. Eerst brengen we in kaart wie de geschikte persoon moet zijn en wat hij of zij moet doen. Welke soft en hard skills worden er verwacht? Vervolgens gaan we tijdens het verdere verloop van de procedure georganiseerd en efficiënt te werk om de best mogelijke medewerker voor u te selecteren.

Het is onze missie écht verschil te maken voor onze potentials én de bedrijven waarmee we samenwerken.

Vakgebieden


Op zoek naar een medewerker voor een marketing project? Of heb je een tijdelijke vacature voor een salesfunctie? MetiProjects stelt experten ter beschikking in zes verschillende sectoren.

Marketing

Hebt u nood aan iemand die uw marketing funnel uitschrijft en implementeert? Of eerder aan iemand die uw abstracte ideeën kan uitwerken en vorm geven?

Een MetiProjects expert staat voor u klaar.

Communication

Op zoek naar iemand die uw klanten te woord kan staan? Of iemand die uw medewerkers kan trainen in juiste en efficiënte communcatie?

Een MetiProjects expert staat voor u klaar.

Office Management

Hebt u nood aan administratieve ondersteuning? Iemand die hands-on de zaken in handen neemt en zelfstandig de zaken opvolgt?

Een MetiProjects expert staat voor u klaar.

Customer Service

Staat uw telefoon of mailbox roodgloeiend? Heeft u nood aan iemand die als eerste aanspreekpunt fungeert en de verschillende vragen/problemen kan filteren en/of oplossen? 

Een MetiProjects expert staat voor u klaar.

Logistiek

Nood aan een logistieke medewerker die de handen uit de mouwen steekt? Iemand die gestructureerd en planmatig kan werken?

Een MetiProjects expert staat voor u klaar.

Sales

Heeft u nood aan een gedreven verkoper? Iemand die de klant kan overtuigen van uw product/dienst en die een perfect uithangbord is voor uw bedrijf? 

Een MetiProjects expert staat voor u klaar.

Voorwaarden


  • Onze projectmedewerkers werken met Passie, vanuit hun gedrevenheid & resultaatgerichtheid
  • Werken met MetiProjects is met ondernemingszin. Als Go-Getter hebben we voor elke uitdaging een mogelijke oplossing
  • Werken met MetiProjects is werken met People Magnet. wij streven ernaar kwalitatieve en lange termijnrelaties op te bouwen en te behouden
  • Werken met MetiProjects is Naked. Wij verwachten op een open en authentieke manier te kunnen communiceren met elkaar zowel voor, tijdens als na het project.
  • Tot slot is werken met MetiProjects puur en authentiek. Het laat je toe een tijdelijke medewerker écht te leren kennen en te implementeren in je team. Onze projecten duren gemiddeld 6 à 12 maanden, wat ervoor zorgt dat onze projectmedewerker echt kan meedraaien en denken met uw onderneming. 

Let's do something amazing

Get in touch with us today

Contact us