Wat bieden wij jou


Rekening houdend met de specifieke bedrijfscultuur en de bedrijfseigen manier van werken gaan we op zoek naar de beste oplossing op lange termijn.

We werken daarbij met een resultaatgerichte hands-on mentaliteit. Eerst brengen we in kaart wie de geschikte persoon moet zijn en wat hij of zij moet doen. Welke soft en hard skills worden er verwacht? Vervolgens gaan we tijdens het verdere verloop van de procedure georganiseerd en efficiënt te werk om de best mogelijke medewerker voor jou te selecteren.

Het is onze missie écht verschil te maken voor onze potentials én de bedrijven waarmee we samenwerken.

Vakgebieden


Op zoek naar een medewerker voor een marketing project? Of heb je een tijdelijke vacature voor een salesfunctie? MetiProjects stelt experten ter beschikking in zes verschillende sectoren.

Marketing

Heb je nood aan iemand die jouw marketing funnel uitschrijft en implementeert? Of eerder aan iemand die jouw abstracte ideeën kan uitwerken en vorm geven?

Een MetiProjects expert staat voor je klaar.

Communication

Op zoek naar iemand die uw klanten te woord kan staan? Of iemand die jouw medewerkers kan trainen in juiste en efficiënte communcatie?

Een MetiProjects expert staat voor je klaar.

Office Management

Heb je nood aan administratieve ondersteuning? Iemand die hands-on de zaken in handen neemt en zelfstandig de zaken opvolgt?

Een MetiProjects expert staat voor je klaar.

Customer Service

Staat jouw telefoon of mailbox roodgloeiend? Heb je nood aan iemand die als eerste aanspreekpunt fungeert en de verschillende vragen/problemen kan filteren en/of oplossen? 

Een MetiProjects expert staat voor je klaar.

Logistiek

Nood aan een logistieke medewerker die de handen uit de mouwen steekt? Iemand die gestructureerd en planmatig kan werken?

Een MetiProjects expert staat voor je klaar.

HR

Heb je iemand nodig die kan instaan voor het ontwikkelen en implementeren van een HR-beleid en procedures. Zoek je iemand voor het aantrekken, selecteren en onboarden van nieuwe medewerkers?

Een Skill Sourcing expert staat voor je klaar!

Sales

Heb je nood aan een gedreven verkoper? Iemand die de klant kan overtuigen van jouw product/dienst en die een perfect uithangbord is voor jouw bedrijf? 

Een MetiProjects expert staat voor je klaar.

Voorwaarden


  • Onze projectmedewerkers werken met Passie, vanuit hun gedrevenheid & resultaatgerichtheid
  • Werken met MetiProjects is met ondernemingszin. Als Go-Getter hebben we voor elke uitdaging een mogelijke oplossing
  • Werken met MetiProjects is werken met People Magnet. wij streven ernaar kwalitatieve en lange termijnrelaties op te bouwen en te behouden
  • Werken met MetiProjects is Naked. Wij verwachten op een open en authentieke manier te kunnen communiceren met elkaar zowel voor, tijdens als na het project.
  • Tot slot is werken met MetiProjects puur en authentiek. Het laat je toe een tijdelijke medewerker écht te leren kennen en te implementeren in je team. Onze projecten duren gemiddeld 6 à 12 maanden, wat ervoor zorgt dat onze projectmedewerker echt kan meedraaien en denken met uw onderneming. 

Let's do something amazing!

MetiProjects gaat samen met jou op zoek naar een ideale match voor jouw openstaande vacature of project.

Neem contact op met ons