Margo De Bock

Recruitment & Account Consultant

Voorstelling

Ik ben Margo, een jonge en gedreven persoonlijkheid, geboren in 1998. Mijn jeugd speelde zich af ten zuiden van Brussel, waar ik opgroeide in een zeer sociale en warme omgeving. Deze omgeving stelde me in staat om echt mezelf te ontdekken en te ontplooien. Mijn aanleg voor sociale connecties is altijd al aanwezig geweest, en ik wilde hier graag iets professioneels mee doen.

Als Recruitment Consultant bij MetiSelect leer je om te gaan met ieders unieke kwaliteiten en ben je in staat om alle karakteristieken van een persoon positief te belichten. De focus op menselijkheid bij MetiSelect maakt voor mij echt het verschil. Het beoordelen van iemands persoonlijkheid in plaats van alleen zijn of haar vaardigheden heeft voor mij de doorslag gegeven. Ik ben ervan overtuigd dat mijn keuze voor MetiSelect zowel op professioneel als persoonlijk vlak veel voor mij zal betekenen.

Naast mijn werkethiek ben ik ook een levensgenieter: lekker eten, gezelligheid, tijd doorbrengen met vrienden en familie, en reizen behoren tot mijn vele passies.