Jérémy Delhaye

Managing Partner

Voorstelling

Ik geloof in een maatschappij waarin we het verschil kunnen maken als individu. Met een positieve attitude kunnen we grenzen verleggen en een stap dichterbij onze nobele ambities zetten.

In 2014 startte ik MetiSelect op, samen met Jo Verbruggen, met als doel van dit project een succes te maken. Ik hecht heel veel belang aan onze bedrijfswaarden: Passion, Go-Getting, Naked & People Magnet.

We kunnen samen – klanten, kandidaten en wij als persoon – het verschil maken op de arbeidsmarkt door te handelen vanuit een gemeenschappelijk doel.

Mijn persoonlijke ambitie is om mijn steentje bij te dragen aan dit project. Met mijn persoonlijke acties en het geleverde werk, maar ook met een team dat dezelfde waarden deelt, probeer ik een positieve impact te genereren die onze kandidaten en onze klanten ten goede komt. Dit geeft me een enorme voldoening en energie. Ik ben sportief en hou ervan om verschillende ervaringen te delen met mijn familie en vrienden. Andere culturen en horizonten ontdekken is voor mij een echte inspiratiebron.

Mijn levensmoto binnen MetiSelect: ‘Remember teamwork begins by building trust’, Patrick Lencioni