Waarom zou u kiezen voor projectsourcing?

Waarom zou u kiezen voor projectsourcing?

Wilt u op korte termijn een direct inzetbare, gekwalificeerde medewerker aan het werk zetten binnen uw onderneming?

U vraagt zich af wat de voordelen zijn die vooruitkomen uit het gebruik van projectsourcing?

We lijsten ze even voor u op.

1. Zekerheid, stabiliteit en continuïteit binnen uw organisatie

Het unieke concept van projectsourcing biedt organisaties zekerheid aan.

Zekerheid van voldoende werkkrachten en kennis binnen de organisatie.

Is een vaste medewerker zwanger of langdurig afwezig? Bestaat er plots een verhoogde werkdruk ? Geen probleem, schakel eenvoudig een tijdelijke expert in.

Projectsourcing biedt dé oplossing waarbij uw tijdelijke werkkracht niet zomaar weggekaapt kan worden zoals dat bij een interim medewerker soms kan voorkomen. Bovendien zijn onze gekwalificeerde projectmedewerkers snel ingewerkt. Het ideale alternatief om de stabiliteit en continuïteit binnen uw organisatie te verzekeren!

2. Focus op uw business

Gezien u zich geen zorgen hoeft te maken over een tekort aan kennis en werknemers kan u zich focussen op wat uw bedrijf het beste kan.

De projectmedewerker zal met enthousiasme zijn/haar uiterste best doen uw activiteiten zo efficiënt mogelijk te ondersteunen met zijn/haar kennis en vaardigheden. Ook kan de projectmedewerker de lead nemen om zo uw projecten tot een goed eind te brengen.

3. Krijg frisse inzichten dankzij projectsourcing

Projectmedewerkers bouwen dankzij hun ervaringen binnen verschillende bedrijven een variatie aan kennis en ervaringen op. Ze komen zo in contact met heel wat verschillende bedrijfsculturen. Op die manier brengen ze een frisse kijk mee naar uw bedrijf.

4. Snel toegang tot gerichte experten

MetiProjects heeft een uitgebreid aantal profielen beschikbaar als projectmedewerker met elk zijn expertisedomein. Deze experts zijn vaak zeer flexibel waardoor u snel de juiste persoon kan vinden voor uw project of vervanging.

5. Aangepast aan uw budget

Uitzendkrachten komen doorgaans op uw payroll, het projectsourcing-concept pakt dit anders aan. Dit systeem werk via consultancy, u betaalt de prijs van de consultant per uur met 21% BTW en kan dit zo inboeken. U bepaalt samen met MetiProjects hoeveel uren de consultant wekelijks presteert en betaalt op basis van deze uren de vooraf bepaalde vergoeding.

6. Be smart!

MetiProjects maakt deel uit van MetiSelect.

Metiselect werkt met een SMART-cultuur waarbij wij ons volledig focussen op uw vacature. Wij bieden diensten enkel aan als we zeker zijn dat we iemand kunnen aanbrengen passend bij uw vacature en bedrijfscultuur. Onze medewerkers genieten van een goede meertaligheid, zijn hands-on en flexibel naar werklocatie toe. Waarom wij eerder kwaliteit vinden dan onze concurrenten? Ons engagement naar zowel klanten, prospecten als medewerkers.

Wenst u meer informatie over Projectsourcing? Heeft u nood aan een gedreven werkkracht die u tijdelijk kan ontzorgen? Maak kennis met één van onze beschikbare projectmedewerkers of neem rechtstreeks contact met ons op.

Relevante artikels