Automatisatie

Een goed sollicitatieproces is van groot belang. En niet alleen voor het vinden van de juiste kandidaat. Onderzoek toont aan dat sollicitanten minder geneigd zijn om de producten of diensten van een bedrijf te kopen of te gebruiken na een negatieve ervaring tijdens het sollicitatieproces.

Iedereen die Outlook en Excel gebruikt voor het recruitment proces weet dat een naadloos en gestandaardiseerd recruitmentproces geen evidentie is. Indien uw recruitmentproces afhangt van Outlook en Excel kan dit betekenen dat u kwalitatieve kandidaten verliest, of erger nog dat kandidaten niet meer solliciteren. Kandidaten met een negatieve ervaring, nemen bovendien uw product/dienst minder of niet meer af.

Zou u graag:

• Op een eenvoudige manier aan Employer Branding doen?
• Tijd besparen in het verwerken van uw kandidaten?
• Een grotere instroom van kandidaten realiseren?

Dan introduceren wij graag onze partner OTYS Recruiting Technology.

OTYS biedt een complete recruitment oplossing die uw processen efficiënter en effectiever maakt. Talent management, databasebeheer, forecasting en uitgebreide rapportage, om maar een paar voorbeelden te noemen. De specialisten van OTYS adviseren u vanuit jarenlange ervaring.

Metiselect kan u introduceren bij OTYS of zelfs via outsourcing uw volledige rekruteringsproces overnemen.

Vul het onderstaande formulier in en kom in contact met een expert bij MetiSelect. We bekijken graag met jou de mogelijkheden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laat je bedrijf groeien met het juiste talent

Heb je nood aan stelselmatige groei en kan je hulp gebruiken bij de aanwerving van de juiste profielen op lange of korte termijn? Onze experten helpen je graag verder.